Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Sredstva za održavanje obuće DFNS

održavanje, obuća
11. 01. 2024.

Kvalitetna obuća mora da se čuva, pogotovo tokom zime, a u tome može pomoći DFNS. Normalno je da će se obuća prljati, čak pohabati i umoriti. Užurbani su dani, a već sutra vam je potrebna čista obuća - potrebno vam je efikasan način čišćenja. Zar nije jednostavnije ujutro samo dohvatiti bočicu odbrane? Štedi vreme, provereno radi i čuva obuću. Zato je DFNS iliti defense u značenju odbrana, tu da vas odbrani od neželjenog stanja obuće.

U tekstu spominjemo novu tehnologiju, a o čemu se radi saznajte na kraju teksta. 

Set sa fotografije pronađite ovde: DFNS Kit.
 

DFNS Footwear Cleaner brani obuću od prljavština



Interesantno je što DFNS Footwear Cleaner dolazi u obliku gela i stvoren je da pronađe prljavštinu i prosledi je na površinu. Nanesite malo gela na površinu obuće i kružnim pokretima očistite svaki dao patike/obuće. 

Za obuću od nežnijih materijala, najpre isprobajte gel i pokrete lokalizovano, na jednom mestu, pa u skladu sa ponašanjem tkanine, nastavite sa čišćenjem. Ostatak se uklanja mikrofiberskom krpom. Ovaj zeleni čistač ima biorazgradivu formulu i ne ugrožava nijedan materijal ili vodoodbojni premaz.

Već sada isprobajte DFNS, na primer na simbolu bunta: Dr Martens čizmama.

DFNS Footwear Protector brani od uticaja vode


Za mokre i vlažne puteve, vašu obuću će zaštititi DFNS Footwear Protector. Napravljen je na bazi vode i koristi se kada prethodno očistite obuću. Blago naprskajte sprej novom tehnologijom na udaljenosti od oko dvadesetak centimetara. Neka se prosuše dvadesetak minuta i možete ih koristiti. Neka se obuća priprema dok vi ujutro pijete prvu jutarnju kafu. Vaša obuća će biti otporna na vodu.

DFNS Refresher brani obuću od neprijatnih mirisa


Za 24 časa uklonite neprijatne mirise obuće uz DFNS Footwear Refreshner. Biorazgradivo, bezbedno, pomoću milijardi aktivnih probiotičkih elemenata, iskorenite miris obuće. Prskanje od tri sekunde unutar obuće je dovoljno, a zatim sačekajte 24 časa, pre upotrebe. 

Iako je tekst najviše usmeren na obuću, DFNS sredstvo za zaštitu odeće takođe možete pronaći u našoj ponudi. I dalje je to biorazgradiva formula - DFNS Apparel and Hat Protector.

Ni ovde nije kraj. Brend teži praktičnosti, te je za putovanja zgodno imati pored sebe Cleaning Wipes maramice. Napravljene su od bambusa i imaju pH vrednost višu od neutralne. Flekama na odeći, obući i rančevima ne moraju više da putuju sa vama. Pakovanje je malo i pogodno za držanje u vratima automobile, takođe.

Kako rade DFNS sredstva za čišćenje?


DFNS sredstva čiste, osvežavaju, štite i čak produžavaju životni vek vaše obuće, pa i odeće. Sjajna stvar je što koriste airopack tehnologiju pakovanja, koja čuva planetu i ljude. Sada, umesto da se sadržina pokreće pod pritiskom, nova tehnologija je omogućila se ne oslobađaju štetne materije, već samo vazduh. 

Isto tako, obični aerosol sprejevi se brzo istroše - a to je upravo zbog stare tehnologije vršenja pritiska u bočici. Ovde je ključno konzistentno prskanje i to do samog kraja bočice. DFNS sredstva imaju na sebi uređaje kontrole pritiska, tako da možete kontrolisati koliko proizvoda trošite po čišćenju.

Na ovaj način vi štedite i zajedno se čuva životna sredina. U fokusu brenda su holistički pristupi na uticaj životne sredine, tako da su traganja za boljim načinima uvek prisutna. DFNS nudi visoko kvalitetna sredstva za održavanje obuće dok brine o našoj planeti.