Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Tri načina kombinovanja novih patika PUMA BLKTOP Rider

patike, kombinovanje
27. 09. 2023.

Puma BLKTOP Rider su novi član Puma porodice i mogu se nositi na mnogo različitih načina. U ovom tekstu fokusiraćemo se na tri načina i oni se odnose na kombinovanje uz farmerke, trenerke i uz jesenje jakne.

Svakako da su BLKTOP novi član Puma Rider porodice, ali Rider koreni su nikli još osamdesetih godina. Neizbrisive siluete patika kroje naše poznavanje mode i modernog uličnog izgleda. Gornji deo sa najlonskom bazom i antilop umetcima stvaraju novi izgled dobro poznatih patika. Upoznajte Puma BLKTOP Rider, koje su još jedna nijansa neizbrisivih Puma Rider patika, a koje su deo dvorane slavnih u svetu ulične mode.
 

Nosite muške Puma Rider BLKTOP patike uz farmerke


Izvor fotografije: puma.com

Ako pronađete način da naglasite samo jedan deo vašeg izgleda, kao što su muške tamnoplave Puma Rider BLKTOP patike, počnite od farmerki. Zašto? Zato što su farmerke univerzalni deo odeće koji se retko ističe po svojim karakteristika. One su van etra ukrasnog dodatka izgledu, već su komad na kojem se izgled gradi. 

Ukoliko odaberete tamnoplave patike, birajte da ih kombinujete uz svetle farmerke, dajući prostora patikama da se izraze. Ovakav izgled možete poneti u prilikama kada želite da odete na piće sa drugarom ili devojkom, da obavite obaveze po gradu, na fakultetu ili čak na poslu. Sjajne tamnoplave Puma Rider patike su vrhunski udobne, sportske i dizajnirane sa ukusom.

Nosite muške Puma Rider BLKTOP patike uz trenerke


Izvor fotografije: puma.com

Za malo opušteniji izgled, laganiji hod i bezbrižan život, kombinujte bordo Puma Rider BLKTOP patike uz trenerke. Suprotno od farmerki koje teže svedenom izgledu, birajte trenerku u boji koja je suprotna od boje patika. Na ovaj način pokazujete da znate da iznesete boje i da ih kombinujete - primer zelene trenerke za kombinovanje uz patike možete pronaći ovde.

Da li već primećujete materijal gornjišta na Puma Rider BLKTOP patikama? Mekan na dodir, sa ojačanom ivičnom konstrukcijom, materijal gornjišta je pravo osveženje Puma Rider porodice. Prepoznatljivi đonovi, čije se gazište nastavlja na patike, će vam održavati stabilan korak. Ne brinite ni o čemu, uživajte u laganoj šetnji po gradu i doživite jesenje boje uz Puma Rider BKLTOP patike.

Nosite ženske Puma Rider BLKTOP patike uz jesenje jakne

 
Jesenja bomber ženska jakna govori o tome da ste uvek aktivni, da dešavanja ne prestaju i da se spremni za nove avanture i nove Puma BLKTOP patike. Šuškava jakna sa fotografije ima sužene ivice rukava i otkopčava se cibzarom. Nove patike Puma Rider BLKTOP nosite u sportskim izdanjima, u šetnji, dok obavljate obaveze kupovine i slično i uverićete se u njihovu izuzetnu udobnost. 

Jakna sa fotografije se može pronaći u našoj internet prodavnici na ovom linku. Zbog svojih boja, koje kombinuju leto i jesen, jakna se može nasloniti na slične boje koje krase inicijalno sasvim bele ženske patike. 

Više puta smo pisali o ovim patikama koje se uvek vraćaju u retro stilu i bivaju dočekana na velika vrata: Patike osamdesetih koje su položile test vremena. O njima uvek može da se piše i priča, zato što su Puma Rider patike svestrane, lako nosive i omiljene generacijama. Proverite, vaši roditelji ili baka i deka su sigurno, barem jednom u životu, nosili Puma Rider patike.