Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Osam ženskih patika koje će se nositi tokom sezone proleće/leto 2023

patike, sezona
09. 05. 2023.

Sunčane sezone bude pitanje o omiljenim, popularnim, patikama koje su u trendu. Svake sezone se pitate: koje patike se nose ove sezone? Koje se lako kombinuju? Šta se uklapa u moj stil odevanja? Odlučili smo da tim povodom izdvojimo osam ženskih patika od četiri popularna brenda koje su moderne ove sezone. 

Proleće i leto bude novu energiju u nama i ohrabruju na promene. Zato nastavi sa čitanjem da bi put ka tvojoj promeni bio inspirativniji, jednostavniji i odlučniji.
 

Puma ženske patike za proleće i leto

 
Pastelne boje! Puma Cruise Rider ženske patike pastelnih boja su moderan izbor ove sezone! Cruise Rider su poznate po svojoj udobnosti i svestranosti, a nosila ih je i Winnie Harlow. Idealne su za proleće zbog buđenja boja, ali se idealno kombinuju i uz letnje haljine. Kada ih budete nosile na proleće, nećete želeti da ih ostavite ni tokom leta.

Sa druge strane, sa masivnim rebastim đonom, nalaze se ženske patike Puma Mayze Stack Retro Grade. Kombinuje nežno plavu i braon boju na beloj površini, a poslednji utisak zadaje crvenim ivicama. Puma Mayze su patike koje prete da postanu novi Puma klasik. 

Bilo koja od ova dva modela ženskih patika da odaberete, znajte da ćete ih lako uklopiti uz svakodnevnu laganu prolećnu odeću i da ćete se oduševiti njihovim performansama.

New Balance ženske patike za proleće i leto

 
Milenijalke će se složiti da New Balance patike nikada nisu izašle iz mode. Pripadnice generacije Z su rekle DA popularnom brendu iz devedesetih godina, koji se vratio i namerava da ostane. Imperativ brenda New Balance je oduvek bila praktičnost - ali modernistički dizajn sada vodi ovu kompaniju. Spojeno je najbolje iz oba sveta!

New Balance 550 imaju savršen sklad boja - braon beli đon, pepeljasto gornjište sa narandžastim, plavim i zelenim detaljima. Vanvremenske. Praktične. Udobne.

New Balance 327 prate oblik noge, lako se obuvaju i u njima možete dugo šetati.

Ova dva modela više odišu sportskim duhom i ako ste ikada nosile New Balance, znate da vas udobnost neće izneveriti.

Nike ženske patike za proleće i leto

 
Za sve užurbane dame, predstavljamo Nike patike za svaki dan. Nike oduvek ima tako dobar dizajn, čak i kada se radi o belim patikama. Patike sa fotografija imaju vazdušaste umetke u srednjem đonu, i pored znaka brenda, to je verovatno jedini vizuelni detalj koji dele. 

Ženske patike Nike Air Max 270 imaju rupičasti materijal po celoj površini, naglašen đon i zadnji deo. Sa druge strane, ženske Nike Air Max 90 imaju valoviti kružni dizajn, a jezik i zadnji deo se ne ističu. Oba modela patika možete nositi kada tragate za udobnošću, za sportskim stilom i dozom modernističkog duha ali i klasičnom belom bojom koja se uklapa uz sve.

Reebok ženske patike za proleće i leto

 
Imate li barem jednu prijateljicu koja je u dva navrata kupila iste patike? Sigurni smo da postoje takve osobe kada su u pitanju Reebok bele patike! Možda ste to baš vi! To su one patike kojima se uvek vraćate i koje svima preporučujete. Jednostavne, komforne i lako se kombinuju uz letnje suknje, haljine i pantalone. 

Na fotografiji sa leve strane se nalaze ženske patike Reebok Classic sa dizajnom koji nagije sportskom stilu. Za sportski stil sa dozom elegancije, obratite pažnju na ženske patike Reebok Club C Double

Nadamo se da smo barem malo uspeli da olakšamo potragu za omiljenim patikama za sunčanu sezonu. N Selection nudi odabrane modele patika sa kojima zasigurno nećete pogrešiti.

Zapratite Instagram nalog nselectionsrbija i podelite sa nama vaše omiljene patike sunčane sezone kroz oznake na storiju!