Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Patike volimo, patike nosimo, patike poklanjamo

patike, poklon
25. 12. 2023.

Kretanje i pokreti su nezaobilazni za svakog čoveka, pa stoga patike volimo, nosimo i poklanjamo. One su udobne i prva su asocijacija kada treba negde hitno da se pođe - po decu u školu i vrtić, do prodavnice ili nešto drugo. Lako se vežu, ne stežu, lako se kombinuju uz ostatak dnevnog izgleda i pogodne su za duge šetnje po različitim stazama. Patike se ne čuju, što i jeste prevod engleske reči za patike to sneak, odnosno šunjati se.

Postoje različite vrste patika, pa tako i kod nas u N Selection prodavnici. Specifičnost je u tome što se ovde fokusiramo na odabrane modele, one koji su rezultat saradnji više brendova ili su po nečemu drugom ekskluzivni. Neko voli da nosi patike zbog njihove inspirativne priče, neko zbog uticaja, ali najčešće zbog emocija koje bude - kao što se milenijalci raduju povratu patika iz devedesetih.

Vreme je poklanjanja, tako da odaberite patike za poklon, jer sa njima ne možete pogrešiti. U nastavku sa vama delimo tri različita para patika koja sa sobom nose svoju priču.
 

Converse Chuck Taylor patike nosimo zbog spoja autentičnosti i mode


Converse patike nosimo od trenutka kada ih je proslavio Chuck Taylor, košarkaš i od tada, šta god da izbaci ovaj brend - nepogrešivo je. Trenutno su u etru ove Converse Chuck Taylor All Star Modern Lift ženske patike, koje imaju masivni đon. To je zapravo platforma i prostor gde je konversice iskaču iz svog originalnog dizajna. Kod ovakih iskoraka, dizajn mora pametno da postupi - da sačuva autentičnost i isprati trendove. Uz diskretnu leopard šaru, ove masivne crne konversice su patike koje volimo da nosimo.

Puma Creeper Phatty nosimo zbog istorije i Rihanne


Kada znate da je u dizajnu Puma Creeper Phatty učestvovala vaša omiljena muzička zvezda Rihanna, odmah vam patike postanu drage. Rihanna danju nosi kombinacije trenerki sa patikama, puffer jakne i najudobnije patike. 

Već smo pisali o ovim masivnim Puma Suede patikama, pa na linku možete pročitati više. Ovo su nove patike i tek će biti popularne, pogotovo tokom proleća. Kada iza nekog proizvoda, kao što su patike, stoji zanimljiva priča i istorija, lakše se sa njima poistovetimo. 

Najbolje od svega je što su ove patike unisex.

On Cloudmonster patike nosimo zato što su udobne


Skoro svaki Švajcarac danas hoda po oblacima zahvaljujući njihovom brendu On. Udobne patike za duge šetnje i otpuštanje napetosti tokom kretanja su spoj koji ćete obožavati. Sigurno smo da u svojoj okolini imate nekoga kome trebaju baš ovakve patike na poklon. 

Osim za upotrebu svakog dana, ove patike su odlične za trčanje. Primenjuju poslednju reč tehnologije da biste vi postigli najbolje rezultate. Odskok i doskok s noge na nogu su čarobni, ušuškani i ne stvaraju opterećenje dok nosite On Cloudmonster patike sa fotografije. Baš zato volimo patike. 

Patike volimo, nosimo i poklanjamo, a u njih smo i zaljubljeni. N Selection nudi patike za celu porodicu, od najmlađih u kući, do najstarijih. Patike su obavezni komad obuće svake osobe koja živi u današnjem svetu. Za potrebe ovog teksta, izdvojili smo tri modela koja su trenutno u fokusu modnog sveta, i za njih garantujemo da će se uklopiti u vaš svakodnevni izgled.