Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Šta obući za festivale i žurke na otvorenom?

festivali, žurke, odeća
13. 07. 2021.

Žurke na otvorenom su nezaobilazne tokom leta, ali se postavlja pitanje šta obući. Kalendar je prepun: roštilj koji se pretvori u dobru večernju žurku, koncerti na otvorenom, žurke na bazenu i festivali. Okej, krema za sunčanje je must have, a ostalo? U ovom blogu te čekaju ideje za oblačenje za sva druženja i žurke tokom leta, inspirisane aktuelnom ponudom u N Selection prodavnici. 

Prvo što je potrebno da uradiš je da - pogledaš vremensku prognozu. Mada, i to je varljivo i nije svaki put relevantno - ali svakako će biti toplo. Postoji mnoštvo kombinacija koje možeš da napraviš kada je toplo letnje vreme. S obzirom na to da je poenta u tome da ti bude udobno, sve predstavljene kombinacije će biti sportske i cool.
 

Cool izgled na bazenu ili plaži


Za žurku uz roštilj i pored bazena predlažemo opuštenu Adidas Tee haljinu u kombinaciji sa opuštenim adiletama. Haljina sa slike ima dužinu do iznad kolena i rukave do lakata. Posebno zanimljiv detalj su providne tri linije koje okružuju model kod nogu i oko rukava. Sa prednje strane se nalazi Adidas znak koji se odlično može uklopiti sa pomenutim adiletama

Za opušteno druženje na plaži reke ili mora obuci roze Puma haljinu. Lako se oblači i skida, kada brzo hoćeš da skočiš u vodu. Nema rukave i pruža ti dobar osećaj tokom celog dana. Ukombinuj je sa Puma Cruise Rider patikama koje nosi i Winnie Harlow. Boje se slažu - siva i roze su oduvek dobar combo. Dodaju na visini i stilizovane su baš po meri za letnje akcije. Puma Cruise Rider imaju zabavni raspored boja, dinamičnu mešavinu materijala i složen đon.

Ranac i kačket su obavezni kada ideš na festival


Za festivale i veće žurke odluči se za uske kratke helanke, ili kratki šorc, i dugačku majicu. Svakako, dugačku majicu možeš vezati u čvor kod struka kada ti dosadi. Ako si baš favorit crop top majica, odluči se za šarenu Puma majicu. Ona se odlično slaže uz Puma kačket sa slike ispod. Puma je na jednostavan način ukombinovala letnje boje sa modernim i privlačnim look-om. 

Kada ideš na opaku letnju žurku, ne idi bez ranca. Ipak, ruke treba da ti budu slobodne dok đuskaš. A kada želiš da te ekipa pronađe u gomili ljudi - odaberi Sprayground ranac koji će te apsolutno izdvojiti iz mase. Konačno, era urbanih rančeva je stigla.

Kačketi su obavezni detalj na žurkama na otvorenom, jer iako je toplo - ne mora glava da ti strada zbog jakog sunca. Kačketi iz N Selection ponude su moderni, a nešto novo što možeš pronaći u asortimanu su Goorin Bros kačketi. Ono što ih izdvaja od ostalih jesu interpretacije različitih životinja sa prednje strane, čineći ih tako potpuno van kruga svakodnevnog izbora. Odaberi Goorin Bros Bad Boy maslinasto zeleni kačket sa fotke ispod. 

Možda ipak više voliš bucket hat? Ili bejzbol kačkete? Puma je napravila odličnu kolaboraciju sa brendom The Hundreds iz Los Anđelesa i napravila sveamerički, ležerni stil u vidu bejzbol kačketa dostupan svima. 

Osim što te čuva od sunca, kačket ili kapa su aksesoar za bad hair day, odnosno pokriva lošu frizuru tog dana. O tome smo više pisali u blogu Kačket, bucket hat ili bejzbol kapa - šta ti biraš? Opcije su bezbrojne, pogledaj sledeće fotke.

Sada kada znaš sve ovo, trkni na N Selection internet prodavnicu i ugrabi letnje popuste. Budite praktični i cool na svakom mestu gde god da se pojavite.